• TICKET INFORMATIE

  Deze productie van MOMENTUM heeft vrije toegang. Houd rekening met eventuele rijen om het gebouw binnen te komen en kom op tijd om een zitplaats te bemachtigen. De show start om 14:30 uur. Wanneer alle zitplaatsen bezet zijn, mogen nieuwe bezoekers het gebouw niet meer betreden.

 • BEREIKBAARHEID

  Capitol is centraal gelegen en goed bereikbaar. Er is zeer beperkte parkeergelegenheid rond het gebouw. Houd rekening met betaald parkeren van maandag t/m zondag van 09.00 uur tot 00.00 uur.

  Capitol is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 2 en 4 stoppen bij de tramhalte ‘De La Reyweg’ en zijn op 3 minuten loopafstand van het gebouw. Ook tram 12 stopt bij de haltehalte ‘Loosduinseweg’ en is op 2 minuten lopen van het gebouw.

 • CAPITOL

  Het Capitol Evangelie Centrum werd in 1966 heropend na gekocht te zijn door Johan Maasbach. Voorheen was het gebouw een bioscoop, maar sindsdien worden de zaal en bijzalen gebruikt als kerk. The Blessing Church Den Haag is hier elke zondagmorgen live te beleven en ook via livestream op YouTube. Naast de diensten is het gebouw ook vaker gebruikt als theater voor verschillende voorstellingen en concerten, zoals Forbidden Love en The Christmas Celebration. Aanstaande december zal de musical Jasper and the Christmas Snowglobes te zien zijn in Capitol. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over toekomstige producties in je mailbox!

VEELGESTELDE VRAGEN
Over de Show
 • Wanneer is MOMENTUM te zien?

  MOMENTUM is maar één keer te zien op zaterdag 30 maart 2024 om 14:30 uur in Capitol Den Haag.

 • Hoelang duurt MOMENTUM?

  De voorstelling duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten inclusief een pauze.

 • Voor welke leeftijden is MOMENTUM geschikt?

  Vanwege het spannende en extreme karakter van de show hebben de producenten besloten kinderen onder 6 jaar oud niet toe te staan in de zaal. MOMENTUM bevat angstaanjagende momenten en thema’s van mishandeling en kruisiging. Er is in het theater gratis kinderopvang beschikbaar voor kinderen van 0 t/m 8 jaar oud. Volg de aanwijzingen in de foyer of vraag een van onze medewerkers.

 • Waar gaat MOMENTUM over?

  MOMENTUM is een theaterstuk over het leven van Jezus en zijn weg terug naar eeuwigheid. Wanneer vier eclectische vrienden geroepen worden Jezus te volgen, verandert hun leven en wereld voorgoed. Dingen die onmogelijk lijken, gebeuren en de grenzen van realiteit worden uiteengetrokken, waar ieders hart mee wordt getest. In een wervelende show vol effecten, emoties, oogverblindende decors, kostuums en live muziek komt de geschiedenis tot leven.

 • Is MOMENTUM een musical?

  Nee. MOMENTUM is een theaterstuk zonder zang. De productie is opgezet als een unieke live ervaring en zal voelen als een tot leven gekomen film, voor je eigen ogen.

 • Heeft MOMENTUM een Bijbelgetrouw verhaal?

  Het verhaal van MOMENTUM is gebaseerd op Bijbelverhalen uit de boeken Mattheüs, Marcus, Lucas en Johannes. Hoewel de schrijver het script zo dicht mogelijk bij de teksten uit de Bijbel heeft gehouden, zijn er verschillende situaties waar personages of gebeurtenissen gedramatiseerd of gecreëerd zijn om het verhaal te dienen.

 • Is de muziek in MOMENTUM live?

  Muziek is een integraal onderdeel van elk van onze producties en alle acteurs en actrices zijn de gehele show live te horen. Voor deze specifieke productie is de muziek echter gecomponeerd en opgenomen voorafgaand aan de live shows. Wel zijn er vier percussionisten die op het podium live meespelen.

 • Ik heb last van epilepsie, is MOMENTUM geschikt voor mij?

  Tijdens deze voorstelling wordt gebruikgemaakt van stroboscoop lichteffecten. Bezoekers die mogelijk last hebben van epilepsie en andere visuele lichtstimulatie-effecten worden geadviseerd voor de zaal te betreden contact op te nemen met een van de medewerkers van het theater.

VEELGESTELDE VRAGEN
Over jouw Bezoek
 • Moet ik een ticket hebben om MOMENTUM te zien?

  Nee. Deze productie van MOMENTUM heeft vrije toegang. Houd rekening met eventuele rijen om het gebouw binnen te komen en kom op tijd om een zitplaats te bemachtigen. Wanneer alle zitplaatsen bezet zijn, mogen nieuwe bezoekers het gebouw niet meer betreden.

 • Kan ik komen in een rolstoel?

  Gebruikers van een rolstoel zijn van harte welkom in het theater. Vraag bij binnenkomst een van onze medewerkers voor begeleiding naar de juiste plaats in de zaal.

 • Is er kinderopvang beschikbaar?

  Ja, er is in het theater gratis kinderopvang beschikbaar voor kinderen 0 t/m 8 jaar oud. Volg de aanwijzingen in de foyer of vraag een van onze medewerkers.

 • Kan ik reserveren om er zeker van te zijn een zitplaats te hebben?

  Nee. Helaas is reserveren bij deze productie van MOMENTUM niet mogelijk. Bezoekers worden binnengelaten naargelang aankomst en zullen geweigerd worden wanneer de zaal vol zit.

 • Wat voor tas mag ik meenemen?

  Het is niet toegestaan om grote tassen in de zaal mee te nemen. Handtassen zijn uitgezonderd. We raden iedereen aan je tas thuis te laten. Mocht je wel een grote tas bij je hebben, kan je die kosteloos afgeven bij de garderobe.

 • Mag ik filmen of foto’s maken tijdens de voorstelling?

  Nee. Het maken van foto- en video-opnames tijdens de voorstelling is streng verboden. Voor en na de show, en tijdens de pauze, zijn foto- en video-opnames wel toegestaan. Maak ook een leuke foto voor de MOMENTUM wall in de foyer als leuke herinnering of post het op social media en tag ons.

 • Is MOMENTUM ook te bekijken via livestream?

  Nee. MOMENTUM is een fysieke theaterproductie die bedoeld is om live mee te worden gemaakt in de zaal. De productie zal niet gestreamd worden en ook niet later worden uitgegeven op video.