De Cast

Jezus

Antoneal Reid

Antoneal Reid

Antoneal is momenteel werkzaam als gymdocent op OBS De Kleine Wereld in Den Haag. Hij houdt ervan om met kinderen te werken en doet graag aan sport. Daarnaast speelt hij piano in de worship band in The Blessing Den Haag. Hij hoopt dat MOMENTUM een grote en positieve impact zal hebben op het publiek.

Petrus

Mayn Afriyie

Mayn Afriyie

Mayn heeft door de jaren heen mogen groeien door Maasbach Musicals, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Hij is dankbaar een toegevoegde waarde te zijn door middel van zijn inzet, creativiteit en karakter. Hij gelooft met dit stuk een standaard neer te zetten die in Nederland niet eerder is vertoond. ‘Ik ben snel, ik ben sterk..’

John

Guillermo Djokarijo

Guillermo Djokarijo

Guillermo is een ‘multi-tool’. Zo is hij gek op dansen, toneel en content maken. We kennen hem van de musicals Forbidden Love en Casper and the Christmas Snowglobes, waarin hij de rol van Jack Frost speelde.

James

Reuben Effah

Reuben Effah

Reuben speelde vorig jaar in het percussieteam van MOMENTUM, maar dit jaar zit hij in de cast in de rol van James. Hij vindt het superleuk en bijzonder om hieraan mee te doen. Hij ziet ernaar uit om alles uit het karakter van James te halen en dat te laten zien aan de mensen.

Judas

Joel Denneboom

Joel Denneboom

Als kind had Joel altijd al interesse in de kunsten, of dat nu film, theater of muziek was. Op 20-jarige leeftijd is dat nog steeds hetzelfde. Hij is blij opnieuw deel te mogen zijn van MOMENTUM. Hij gelooft dat het een impact zal hebben en het momentum zal voortzetten wat God nog allemaal zal en wil doen.

Priester

Anton van der Heijden

Anton van der Heijden

Anton werkt op de boekhouding van de Johan Maasbach Wereldzending. Hij is getrouwd met Hannie en vader van Jake en Zachary. Anton heeft aan diverse musicals meegedaan en gelooft dat door MOMENTUM het verhaal van Jezus heel dicht bij het publiek gebracht kan worden.

Andrew

Ariel Habarurema

Ariel Habarurema

Ariel heeft er weer zin in om mee te bouwen aan MOMENTUM. In zijn gloednieuwe rol als Andrew gaat hij een nieuwe uitdaging aan. Nieuwe emoties, nieuwe passie en een nieuwe show. ‘Ik kan niet wachten tot je het ziet! Het wordt geweldig.’

Moeder

Rachel Job

Rachel Job

Rachel is getrouwd met Jilneth en mama van drie geweldige jongens: Isaiah, Immanuel en Zayn. Rachel heeft al vaker onderdeel mogen zijn van verschillende producties van Maasbach Musicals en heeft hier altijd ontzettend van genoten. Het is voor haar daarom ook een grote eer om de rol van ‘moeder’ te vervullen in MOMENTUM. Een bijzondere rol die haar raakt. Ze hoopt ook jou hiermee te raken en het is haar gebed dat je de liefde van Jezus voor jou mag ervaren tijdens dit geweldige theaterstuk.

Pilatus

Jilneth Job

Jilneth Job

MOMENTUM neemt je mee naar de grootste kracht ooit: de kracht van de Liefde’, zegt Jilneth. Hij speelde met plezier in verschillende Maasbach Musicals en ook dit keer is hij klaar om hoop te delen. Deze ervaring zul je niet snel vergeten!

Jager

Ramona Mats

Ramona Mats

Ramona werkt momenteel als medewerkster bij de kids afdeling van de Johan Maasbach Wereldzending. Hiervoor speelde zij in Story of Jonah en Casper and the Christmas Snowglobes. Zij streeft ernaar om te groeien in theater en performance. Ook bij MOMENTUM hoopt zij dat mensen amazed en geraakt zullen worden.

De Doper

Aatian Kailasapillai

Aatian Kailasapillai

Aatian is (en blijft) mysterieus, complex en eigenwijs. Deze jonge Bredanaar weet zo telkens de schijnwerper op zich te richten. Ook dit jaar wil hij met MOMENTUM een blijvende impact maken op zijn omgeving.

Iliana

Danielle Njoo

Danielle Njoo

Danielle heeft op jonge leeftijd een liefde ontwikkeld voor dans en zang. Ze danste in Story of Jonah, Casper and the Christmas Snowglobes en op verschillende events van de Johan Maasbach Wereldzending. Tegenwoordig is zij fotografe en creative op de afdeling Maasbach Media van het zendingswerk. Ze verwacht dat MOMENTUM een kantelpunt zal zijn in de geschiedenis van vele levens.

Ensemble

Emmy van der Heijden

Emmy van der Heijden

Emmy is al jaren betrokken bij de producties van Maasbach Musicals – zowel op het podium als achter de schermen – en hoopt dit nog lang te mogen doen. Ze vindt het geweldig om met zo’n fantastische en getalenteerde groep te mogen samenwerken en ziet uit naar de uitvoering in maart.

Ensemble

Felicia Onbekent

Felicia Onbekent

Felicia is een danser in de dansgroep SOULID. Met deze groep heeft ze al veel ervaring opgedaan met performen. Vorig jaar deed ze mee in het ensemble van MOMENTUM. Nu is ze erg enthousiast om weer deel uit te maken van dit geweldige theaterstuk. Zij hoopt dat MOMENTUM een impact zal maken en mensen bewogen zullen worden.

Ensemble

Tessa van Swieten

Tessa van Swieten

Tessa heeft een passie voor zingen en doet dat ook met veel plezier. Meedoen aan MOMENTUM is voor haar een big step out of her comfort zone. Toch heeft ze er heel veel zin in en ziet ze uit naar de komende periode. Ook hoopt ze dat veel mensen komen kijken en geraakt worden door het prachtige theaterstuk.

Ensemble

Mark Bastiaans

Mark Bastiaans

Mark mag dit jaar voor de tweede keer onderdeel zijn van de cast van MOMENTUM. Een voorrecht! Met een hart vol passie voor drama en acteren én om de liefde van Jezus op deze manier te laten zien, is hij opnieuw dankbaar om deel uit te maken van dit betoverende theaterstuk. Mark is ervan overtuigd dat je dit niet wil missen. ‘Dit is het moment!’

Ensemble

Selena Munnik

Selena Munnik

Performen, in het bijzonder dansen, is Selena’s grote passie. Ze zit al jaren in de dansgroep SOULID, onderdeel van de Johan Maasbach Wereldzending. Dit jaar doet ze voor de tweede keer weer enthousiast mee aan MOMENTUM in het ensemble. Niet alleen hoopt ze hiermee zelf nog meer te kunnen groeien in het performen, maar bovenal dat het stuk een geweldige en blijvende indruk zal maken op iedereen.

Ensemble

Divano Amsterdam

Divano Amsterdam

Divano is voorheen te zien geweest in Pinokkio en houdt van sporten. Een van zijn doelen dit jaar is zijn drumtalent te ontwikkelen. ‘Wat ik verwacht van MOMENTUM is dat mensen ervan zullen genieten en het aan hun omgeving zullen doorvertellen.’

Ensemble

Jayda Pang

Jayda Pang

Jayda is een 19-jarige studente in haar eerste jaar logopedie. Ze heeft een passie voor communicatie. MOMENTUM is haar theaterdebuut. ‘Ik zag MOMENTUM voor het eerst in 2023 en vond het helemaal geweldig. Vandaar dat ik dit jaar wilde meedoen. Ik wil zo graag de fantastische ervaring van MOMENTUM aan anderen meegeven. En welke betere manier om dat te doen dan er zelf in te spelen?’

Ensemble

Jedd van Maenen

Jedd van Maenen

Jedd doet dit jaar voor de eerste keer mee in MOMENTUM en is momenteel student in Den Bosch. Hoewel hij nu een kleinere rol heeft, hoopt hij daarmee toch de mensen te kunnen verblijden.

Ensemble

Sara Mazri

Sara Mazri

Sara gaat naar The Blessing Den Haag. Daar is zij deel van het Cups & Cakes team. Ze is zo enthousiast dat ze mag meedoen aan MOMENTUM. Ook gelooft ze dat het een grote impact zal hebben voor velen. ‘Dit wil je echt niet missen!’

Ensemble

Abizeka Kailasapillai

Abizeka Kailasapillai

Abizeka doet de Academische Pabo in Rotterdam, speelt piano en dient met veel enthousiasme in The Blessing Breda. Dit is de eerste keer dat ze meedoet aan zo’n groot theaterstuk. Ze ziet er erg naar uit hoe God door MOMENTUM heen gaat werken.

Ensemble

Isaiah Job

Isaiah Job

Isaiah geniet er altijd van om te performen. Hij houdt van dansen, drummen en geniet van muziek. Hij is super enthousiast om eindelijk mee te mogen doen met een productie van Maasbach Musicals. Hij hoopt dat je voelt dat dit het echte verhaal van Jezus is.

Ensemble

Ronailys Reenis

Ronailys Reenis

Ronailys is gek op dansen en zingen. Dit zal haar eerste theatervoorstelling zijn en ze is erg enthousiast om hieraan mee te doen. Ze hoopt dat er veel mensen zullen komen en dat ze helemaal meegenomen worden in dit mooie verhaal.

Ensemble

Jake van der Heijden

Jake van der Heijden

Jake is 6 jaar en heeft heel veel zin om voor het eerst mee te doen met MOMENTUM, samen met zijn papa. Hij houdt van auto’s en dino’s.

Creative Team
REGIE & SCRIPT
Andrew J Maasbach

Andrew heeft verschillende producties geschreven en geregisseerd, waaronder Forbidden Love, Casper and the Christmas Snowglobes en Story of Jonah. MOMENTUM markeert zijn eerste toneelstuk. Hij is enthousiast om met de cast te werken en op zoek te gaan naar de kern van de personages en hun emoties. Hij heeft een knallend team van designers en vakmensen om zich heen om een show neer te zetten die meer dan een indruk zal achterlaten.

MUZIEK & DIRIGENT | MUZIEK & GELUID ONTWERP
Micha Maasbach | Jeconia Maasbach

Micha is al lange tijd deel van het productieteam. Na veel verschillende rollen te hebben gehad van cast tot crew, is hij super enthousiast deze keer bij de live muziek betrokken te zijn. Hij is vooral dankbaar dat hij zijn talenten mag gebruiken en gelooft dat MOMENTUM de beste productie is die dit productieteam tot op heden heeft gemaakt.

Jeconia heeft gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag op de School voor Jong Talent. Na vele projecten te hebben gedaan in binnen- en buitenland, werkt hij nu aan de muziek en het geluid design voor MOMENTUM. Hij heeft in het verleden aan vele musicals, concerten, documentaires, televisie, radio, film, trailers, jingles en tunes gewerkt. Zijn doel is om altijd het best mogelijk product te creëren met de mogelijkheden die er zijn.

LICHT ONTWERP | KOSTUUM ONTWERP
Christopher Jackson | Godelief Maasbach

Christopher is als lichttechnicus betrokken geweest in producties zoals Christmas Celebration en Our Christmas Experience. Hij is vol verwachting om, samen met het team, het licht te laten opgaan bij elke bezoeker.

Het eerste kostuum dat Godelief maakte, was voor een jeugdtheaterstuk in 1988. Sinds die tijd maakt en ontwerpt zij kleding voor musicals van het World Forum Theater tot Capitol Den Haag. Een leuk feitje: de persoon voor wie ze haar eerste kostuum maakte, werd twee jaar later haar man.

DECOR ONTWERP | ASSOCIATE DECOR ONTWERPERS
Andrew J Maasbach | Andre van der Dussen | Rakesh Gangaram Panday

André werkt sinds het begin van Maasbach Musicals om de decor designs naar het grote podium te vertalen. Geen uitdaging is te groot. MOMENTUM is een van de meest complexe ontwerpen tot nu toe en zal als een huis staan.

Rakesh werkte als creative artist mee aan vele producties, waaronder Forbidden Love en Casper and the Christmas Snowglobes. Als gepassioneerde kunstenaar en decorbouwer visualiseert hij in het groot het unieke design en de unieke stijl van elke productie.

CHOREOGRAFIE | MAKE-UP ONTWERP
Norval Mongen | Christy van Dalen

Christy staat normaal zelf op de planken tijdens Maasbach Musical producties, maar is erg enthousiast om deze keer achter de schermen te werken aan de visagie en special effects.

PROJECTIE ONTWERP | PROJECTIE ONTWERP
Tim Wijnhof | Danielle Njoo

Tim begon zijn eerste productie achter de volgspot. Door de jaren heen heeft hij zich verder ontwikkeld in lighting, video en projection. Hij is enthousiast om van MOMENTUM een bijzondere immersive experience te maken met projection special effects.

Daniëlle werkt op de afdeling Maasbach Media als fotografe en creative. Ze heeft meegewerkt aan de productie van Forbidden Love. Met de social media marketing en de projectie van MOMENTUM streeft zij ernaar om een persoonlijke intieme beleving te creëren.

PROPS ONTWERP | KINDERCOACH
Michaéla Jackson | Gloria Jackson

Gloria vindt het geweldig om mee te werken aan MOMENTUM. Zij is kindercoach en helpt met het maken van de props. Dit laatste heeft zij ook gedaan tijdens de musical van Forbidden Love, Casper and the Christmas Snowglobes en Story of Jonah. En zij kan niet wachten om het effect van MOMENTUM te zien.

Michaéla is excited om mee te werken aan MOMENTUM. Zij ontwerpt en ontwikkelt de props die tijdens dit toneelstuk worden gebruikt. Dit heeft zij ook gedaan tijdens de musicals Forbidden Love, Casper and the Christmas Snowglobes en Story of Jonah.

Special FX Ontwerp
Stephen Martis | Brandon Doorn

Stephen heeft een passie voor tech-stuff en innovaties. Met deze passie zal hij in het special fx team werken aan wow-factors om de extra sparkle te geven die het theaterstuk verdient. Hij zal samen met het special fx team zijn best doen om de zaal weg te blazen… letterlijk?

Brandon begon zijn carrière als een gepassioneerde videograaf, gefascineerd door het vastleggen van de wereld om hem heen met behulp van zijn camera. Terwijl hij zijn vaardigheden verfijnde, ontdekte hij zijn talent voor het creëren van verbluffende, meeslepende visuele effecten, waardoor hij een niche vond in de wereld van special effects. Met een unieke combinatie van videografie en special effects. Nu heeft hij aan talloze producties kunnen bijdragen, met een ongeëvenaarde passie voor zijn vak, en blijft Brandon een toonaangevende kracht in zowel de video- als evenementenindustrie.

STAGE MANAGEMENT | FRONT OF HOUSE MANAGER
Adilson dos Santos | Alissa Hathie

Adilson is verantwoordelijk voor het toezicht op het decor en alle rekwisieten die in de productie worden gebruikt tijdens de repetities en voorstellingen. Hij is enthousiast om deel uit te maken van het MOMENTUM team, omdat het een gloednieuw stuk is dat het publiek zal fascineren met zijn unieke verhaallijn. Hij voelt zich vereerd om samen te werken met de getalenteerde cast en crew.

Alissa maakte in 2002 haar debuut on stage in de theaterproductie Jozef, gevolgd door onder andere Een Ander Leven en Forbidden Love. In 2007 speelde Alissa de rol van Delila in de zeer goed ontvangen productie Simson, die exclusief te zien was in het World Forum in Den Haag. Zij vervolgde haar carrière backstage en was als creative nauw betrokken om alle spelers in de kap en grime te zetten. Sinds 2009 is Alissa fulltime event manager geworden. Hier werkt zij company-wide voor zowel de Theater-, Live- als Church devisies.